Tjen lidt ekstra med et job inden for telemarketing

0
363
Tjen lidt ekstra med et job inden for telemarketing

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Livet som studerende er ofte lig med en hverdag på et stramt budget, hvor der ikke er mange midler tilovers, når husleje og andre faste udgifter er betalt. Derfor vælger de fleste studerende at få sig et job ved siden af bøgerne for at skabe lidt mere luft i økonomien. Overvejer du at finde dig et studiejob, eller er du på udkig efter nye udfordringer? Så kan du med fordel overveje at få et job inden for telemarketing.

Den irriterende telefonsælger

Når vi hører ordet ‘telemarketing’ bringer det en irriteret følelse frem i de fleste af os. Det skyldes sandsynligvis, at det får os til at tænke på de mange gange, vi har haft en telefonsælger i røret, som har forsøgt at sælge et produkt eller en service, og som ikke vil acceptere, at det ikke har interesse. Heldigvis er telemarketing meget mere end det, og der er mange muligheder inden for branchen. For eksempel kan du arbejde med mødebooking, hvor de primære arbejdsopgaver er at planlægge og koordinere møder mellem virksomheden og kunder eller samarbejdspartnere.

Styrk dine kompetencer

Når man arbejder inden for telemarketing, er der rig mulighed for at styrke en række kompetencer, som er eftertragtet i mange virksomheder.
For det første lærer du at arbejde selvstændigt og struktureret. Jobbet sætter krav til dine planlægningsevner, ligesom du skal kunne gå systematisk til værks. Kompetencer der er nyttige at besidde som studerende, da man ofte møder lignende krav på studiet, hvor der skal tages ansvar for egen læring. De samme krav stilles, når man som færdiguddannet træder ind på arbejdsmarkedet, hvor virksomhederne forventer at medarbejderne er initiativrige og kan arbejde selvstændigt.
For det andet bliver du udfordret på dine kommunikationsevner. Du skal kunne argumentere og formulere dig kortfattet og præcist, især når du er i kontakt med potentielle kunder, hvor du repræsenterer virksomheden. Denne kompetence er også nyttig, uanset hvad du studerer.

EFTERLAD ET SVAR