Sommeren bliver anderledes i år

0
94

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren 2020 vil for mange nok blive meget anderledes, end den plejer at være. Hvis du havde planer om at slappe helt af fra studierne og feste igennem i Sunny Beach eller tage en venindetur med tøserne til Samos, har du nok indset, at i må lave nye planer. Selvom det ikke endegyldigt er blevet vedtaget og dermed sikkert, så er der ikke meget der tyder på, at vi kommer til at skulle rejse ud denne sommer, og den bliver anderledes end den plejer at være for rigtig mange. Her er tre gode tips til hvad du kan lave i i sommeren, når du ikke kan rejse.

Udnyt dine venner med have

Lad os med det samme allesammen krydse fingre for, at vi får en af de gode somre, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. De er de færreste af os studerende der har vores egen have, så udnyt de at dine venner der har en. Køb en solseng der fragtes med rundt. Tag den under armen sammen med en flaske rosé og tag på tur rundt blandt venner og familie med haver.

Udnyt den danske natur

Der findes mange fantastiske steder i Danmark, og der findes mange steder, som man aldrig opdager, fordi det ikke er der de andre tager hen. Tag ud i naturen, kom uden for byen og se nogle af de steder som Danmark byder på, der ikke er overfyldte. Tag til steder du aldrig har været før i stedet for at besøge de samme som alle andre.

Tag i zoo

Medmindre du har børn, er der en stor sandsynlighed for, at det er meget længe siden, du har været i zoologisk have. Bryd denne stime og tag afsted. De danske zoologiske haver har været meget presset på økonomien de sidste måneder, og har derfor også brug for gæster i sommeren, hvis de skal være der i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR