Sidste chance for at stresse af

0
384

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For langt de fleste studerende eller kommende studerende starter semesteret op om en god uges tid, det betyder også, at det er nu den sidste uges ferie skal nydes, inden der skal læses, terpes og studiegrupperne skal passes. Der bliver med andre ord nok at se til for flittige studerende. Netop derfor kan det være en god ide for mange, at brude den sidste uge her, på at komme helt ned i gear og få stresset af, inden et nyt semester melder sin ankomst.

Her kommer vi med nogle råd til hvordan du kan få ladet batterierne helt op, inden du skal i gang igen.

Tag en uge sydpå

Det kan være du har arbejdet hele sommeren og har sparet lidt penge sammen, det kan være en rigtig god ide at bruge nogen af dem på en rejse sydpå. Kom ned og væk fra hverdagen, nyd den sol vi ikke fik herhjemme i år. Vi er efterhånden ved at være uden for sæsonen, hvilket betyder at det er ved at være muligt at finde billige rejser, selvom de er dyrere end normalt på grund af det dårlige vejr, vi har haft. Især hvis du er villig til at rejse fra Tyskland kan der være penge at spare. Tjek priser på rejser hos Skov Rejser, inden du bestiller.

Besøg en stille græsk ø eller lignende, lad vær med at tage til Sunny Beach eller Alanya for at drikke hjernen ud, det kunne du have gjort tidligere på sommeren, nu handler det om at komme ned i gear.

Tag ud i naturen

Vejret i den kommende uge skulle blive fornuftigt. Tag et telt på ryggen, tag en god ven eller veninde i hånden og tag et par dage ud i den danske dejlige natur. Lad telefoner og alt andet blive hjemme. Nyd lidt godt samvær og stilheden uden at skulle tjekke Facebook, Snapchat, Instagram og hvad der eller kan forstyrre din hverdag.

Ikke at skulle forholde sig til nogen som helst venner eller familie og bare slukke for omverdenen giver en helt fantastisk ro.

 

EFTERLAD ET SVAR