Sådan fejrer du din færdiggjorte uddannelse

0
137
Fest

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

 

Det er kæmpestort, når man endelig er færdig med sin uddannelse. Uanset om man er uddannet tømrersvend, læge, sosu-assistent eller cand. Mag, så fortjener man et stort klap på skulderen og en god fest. Man har slidt og slæbt igennem en årrække, og det har til tider virket virkeligt hårdt og umuligt, og så kan man endelig puste ud og slappe lidt af, inden man skal ud i den virkelige verden. Festen symboliserer derfor den lettelse det er endelig at kunne kalde sig færdiguddannet, og derfor skal den også være ordentlig.  

Lækre og smukke omgivelser

Når man studerer, så er det de færreste som har råd til at bo i andet end en lille lejlighed, hvis man altså ikke stadigvæk bor hjemme hos mor og far. Derfor kan man selvfølgelig ikke invitere hele familien og alle vennerne hjem til en selv. Man skal derfor ud og leje et smukt selskabslokale, hvor der er plads til alle og omgivelserne er flotte og mindeværdige. Sørg for at der er styr på bordpynten hvilket giver det sidste touch.

Fantastisk mad

Rammerne er dog ikke det eneste der er vigtigt, maden skal nemlig også være i top. Her findes der mange muligheder. Man kan enten vælge at lave maden selv, bestille maden udefra eller udnytte den restaurant, man holder arrangementet på. Her afhænger det selvfølgelig af, hvad man selv synes og hvad man har råd til. Studerende er heller ikke kendt for at have de dybeste lommer, så med mindre man kan hente hjælp hos ens forældre, så må man ofte nøjes med den billige løsning.

Husk takketalen

Det er selvfølgelig mest af alt ens egen skyld, at man har færdiggjort den pågældende uddannelse, men lidt hjælp og støtte må man have fået. Man har nok haft nogen gode medstuderende som har været der til at kunne støtte og hjælpe, hvis der har været en svær opgave, og der har nok være nogen søde forældre som også altid har hjulpet så godt de kunne.

Ung fest senere

Når den hyggelige familiefest er ovre, og det begynder at blive aften, så skal man selvfølgelig slå sig løs. Så bliver musikken måske skruet lidt højere op, og alle dem der kunne tænke sig at blive og danse og hygge lidt mere kan selvfølgelig det.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR