Opbevaringsplads i studieboligen

0
556

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I gymnasietiden finder mange unge ud af de gerne snart vil hjemmefra, og have deres eget hjem. Om det så er en lille etværelses, et kollegieværelse eller en lejlighed med et par bolig kammerater, skal boligen indrettes. Mange der flytter hjemmefra for første gang, besøger ofte Ikea og køber alt til boligen der.

Det er der absolute ikke noget galt i, dog støder man ofte på de samme ting ved naboen eller studiekammeraterne. Hvis du som studerende vil indrette boligen lidt unikt er det en god idé at gå på opdagelse i det online univers, og blive inspireret. Der findes utallige boligblogs, og en af de helt store inspirationskilder er instagram. Her findes der rig mulighed for at tjekke andre boligindretning ud, samt få gode ideer til at udnytte små rum bedre. Instagram er indrette på den måde at det, at man kan finde opslag frem ved hjælp af hashtags eller #. Hvis du laver en søgning på #boligindretning, kommer der mere end 200.000 opslag og der er alle chancer for at finde god inspiration.

Google er din ven

En anden god inspiration til boligindretning er blot at søge på Google. Der findes utallige webshops som sælger alt inden for boligindretning og interiøre. Et af de helt store fordele ved at købe boligudstyr på nettet, er at der altid er minimum 14 fuld returret. Dvs. at du kan få varerne leveret lige til døren, sætte det op i studieboligen og se om det passer. Målene kan tit snyde når du ser produkterne i virkeligheden, så derfor kan det være en super god idé at handle over nettet. Et møbel som er et musthave i studie boligen er et vitrineskabe. Der er utallige af muligheder med et vitrineskab, som blandt andet kan købes ved Livingoodies.dk her.

EFTERLAD ET SVAR