Lær dansk på aftenskole

0
525

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan af mange årsager være en god idé at lære dansk, hvis du skal opholde dig i Danmark i længere tid ad gangen. Men hvor kan man egentlig lære dansk, og hvorfor er det så god en idé at lære dansk, hvis man skal bo her?

Hvorfor er det en god idé at lære dansk?

Der kan være mange grunde til, at det er en god idé at lære dansk. Hvis du bor i Danmark, er det især nyttigt at kunne begå sig med danskerne. Selvom de fleste danskere taler flydende engelsk, er det svært at blive en del af det danske samfund, hvis ikke man sproget.

Samtidig er Danmark er lille land, og selvom der er mange turister i sommerperioderne, er det ikke nok til, at ting står på engelsk. Du får vanskeligt ved at begå dig i landet, hvis du skal være her i længere tid uden at kunne sproget.

Hvem er danskundervisning for?

Dansk undervisning er en god idé, hvis du skal opholde dog i Danmark en årrække. Det kan være, at du skal studere i landet. Er det tilfældet, er det en rigtig god idé, hvis du lærer sproget. Ikke alene, fordi det er smart, hvis du har nogle danske medstuderende, du gerne vil lære at kende socialt – men også fordi det er en god ting, hvis du vil kunne begå dig i samfundet efterfølgende.

Hvis du flytter til Danmark permanent, er det vigtigere end nogensinde før at kunne sproget. Det er en dybt integreret del af den danske kultur, og vi værner om det danske sprog – og samtidig kan det være svært at begå sig, hvis man flytter til et andet land uden at forstå sproget.

Ønsker du at arbejde i landet, er det især en god idé, hvis du lærer sproget. Det vil gøre processen med at få et job meget lettere, og derfor er det altså kun en god ting at lære. Lær dansk hos IASprog.dk.

EFTERLAD ET SVAR