Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Personer der har røget fast i længere tid, og måske også dem der tager en enkelt i ny og næ kender det godt. Det der når man står i en stresset situation, eller når man er nervøs for en eksamen eller måske en jobsamtale, så kan en enkelt cigaret lige hjælpe på nerverne. Men som man jo ellers godt ved, så er cigaretterne altså skadelige for os. Og selvom man kun tager en enkelt smøg i situationer hvor man er nervøs, så kan det hurtigt udvikle sig til en livslang afhængighed. Afhængigheden af tobak kommer som bekendt af stoffet nikotin. Nikotin findes i alle konventionelle cigaretter.

 Et alternativ til normale cigaretter

Men der er dog et alternativ, hvor man netop slipper for det vanedannende nikotin og mange andre farlige stoffer. Når man ryger e-cigaretter som indeholder e-væsker, har man muligheden for at vælge væsker med forskellige mængder nikotin eller vælge stoffet helt fra. Dette vil på sigt hjælpe en af med sin afhængighed af nikotin.

Fordele ved e-væsker

Udover at man ikke bliver afhængig af nikotinen ved at ryge e-cigaretter, så har man også et meget større udvalg af e-væsker. Både på nettet og i butikker er der mulighed for at finde næsten alle de smage, man kan komme i tanke om, der er endda mulighed for tobaksmag, hvis man savner smagen efter et rygestop. Med e-cigaretter slipper man også for den karakteristiske lugt af tobak som bliver hængende i ens tøj. Udover ens eget helbred har normale cigaretter også en tendens til at generer personer som ikke ryger, her vil e-cigaretter ikke være til den samme gene for omverdenen. E-cigaretter er derudover ikke omfattet af rygelovet, hvilket vil sige, at man vil kunne benytte dem mere frit end normale cigaretter.

Så hvis man under et rygestop finder sig selv i en nervøs eller presset situation og har brug for at dulme nerverne, har man muligheden for at vælge e-cigaretten som er langt sundere end konventionelle cigaretter.

EFTERLAD ET SVAR