Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Økonomien spiller en stor faktor, når man er studerende. Nogen måneder kan være svære at komme igennem, hvis pengene er ved at slippe op i slutningen af måneden. Vi har derfor lavet en guide, hvor vi kommer med forslag til, hvordan du undgår at bruge for mange penge.

Rygning koster mange penge

En af de områder som studerende bruger mange penge på, er cigaretter. Specielt hvis man ryger en pakke om dagen, kan det hurtigt løbe op i store summer på en måned. Den bedste løsning er selvfølgelig at stoppe fuldstændig, men det kan også være svært at stoppe med det samme. En løsning kunne være at finde et alternativt til cigaretterne, så man undgår at bruge for mange penge. Her kunne en løsning være e-cigaretter, som flere og flere er begyndt på. E-cigaretter er ikke kun billigere i længden, det er også sundere. E-cigaretter kan derfor være et godt alternativ til cigaretterne.

Spring en eller to byture over

Mange studerende bruger mange penge på byture, da der tit er en fredagsbar eller en bytur i weekenden. Det er vigtigt at deltage i sociale arrangementer, da man tit kan føle sig ensom, hvis man studere i en anden by. Man skal derfor ikke droppe byture helt, men i stedet springer et par stykker over, hvis man gerne vil spare lidt penge. En bytur kan tit være en dyr fornøjelse, hvor man bruger lidt for mange penge. I stedet for at droppe byturene helt kan man nøje vælge, hvornår man skal tage af sted, og hvornår man skal have en aften hjemme.

Køb billige bøger til studiet

At købe bøger til studiet er tit dyrt, hvis man læser på en af de læsetunge studier. Der findes dog nogle sider, hvor der er mulighed for at købe brugte bøger. Du undgår derfor at betale fuld pris, og du kommer til at spare en del penge.

EFTERLAD ET SVAR