Du betaler for telefoni du ikke bruger

0
567

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er det ikke altid at pengene er store. Derfor kan det være ekstra godt at holde øje med, hvad pengene rent faktisk bliver brugt til, og ikke mindst kigge på, hvordan man kan spare lidt penge.

Noget som mere eller mindre alle studerende bruger en god slat af deres penge på, er på telefoni, som virkelig kan variere meget. Et abonnement kan koste alt mellem 80 kroner og 4-500 kroner, alt efter hvad dit behov er.

En ting er dog rimelig sikkert, og det er, at vi stort set alle sammen betaler for meget mere end vi bruger. Teleselskaberne har naturligvis fastsat priserne ud fra, at det skal kunne betale sig for dem at have kunderne til de givne priser.

Alle, eller i hvert fald stort set alle, abonnementspakker er sammensat af en given mængde taletid, og en given mængde data og så har mere eller mindre alle efterhånden naturligvis gratis sms’er.

Så langt så godt. Det kan dog i den grad godt betale sig at kigge sit eget behov lidt efter i sømmene. Der er nemlig rigtig mange, der betaler for langt mere data end de har brug for, ligesom der er rigtig mange, der taler for langt mindre, end de betaler for.

I “gamle” dage betalte man for sit forbrug, men teleselskaberne fandt hurtigt ud af, at det var langt smartere med pakker, så man ikke skulle tænke på sit forbrug, hvilket naturligvis bunder mere i, at det vat smart for dem, fordi kunderne på den måde betaler for meget de ikke bruger, eller i hvert fald i mange tilfælde ikke bruger.

Så prøv at kigge din historik igennem, og se hvor meget data du har brugt for mange minutter du har snakket, og hold det op med dit abonnement, og se om det stemmer overnes med hvad du betaler for.

En anden god ting at holde øje med, er om ens teleselskab tilbyder ekstra tjenester i forbindelse med ens abonnement, som man kan spare penge på. Der er eksempelvis flere selskaber der har tjenester som Spotify eller Tidal inkluderet i prisen.

Blandt dem der har abonnementer med ekstra tjenester finder man Telmore, hvor man får HBO, C More play og flere andre ting med, så hvis du betaler for nogle af disse, kan du spare mange penge, ved at kigge dig lidt for Se priser og tilbud på Telmore mobilabonnement her.

Det er dog også vigtigt at huske på, at det kun er billigere, hvis du rent faktisk bruger tjenesterne ellers betaler du igen blot for noget, du ikke have brug for.

 

EFTERLAD ET SVAR