Derfor skal du blive selvstændig, imens du studerer

0
477

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du studerende og har drømme om at kaste dig ud i livet som selvstændig? Så er der faktisk næppe noget bedre tidspunkt end lige nu. Der er ikke nogen grund til at vente, for det er imens du studerer, du har de bedste muligheder for det. Her har du nemlig det økonomiske faldereb, der gør, at du ikke slår dig særligt meget, hvis du ikke kan få det til at løbe rundt – og det er der ingen garanti for, at du kan.

Alt for mange, der egentlig har de rette kompetencer, venter med at blive iværksættere. Der er altid en dag, der er bedre end i dag. Sandheden er imidlertid, at det er der ikke. Herunder får du et par gode råd til, hvorfor og hvordan du springer ud som iværksætter, imens du er studerende.

Den økonomiske fordel

Som studerende tjener du penge ved at studere. Det betyder, at du som regel har nok til at klare dig og ikke falde på halen, hvis du ikke sælger noget i en måned eller to. Du har samtidig fritiden til at kunne give dig i kast med et spændende iværksætterprojekt, som du måske ikke ville have, hvis du skulle varetage et fuldtidsarbejde ved siden af.

At du ikke har et fuldtidsarbejde betyder også, at du højst sandsynligt ikke har nået at tilegne dig et dyrt forbrug, du ikke kan opretholde, hvis du springer ud som iværksætter. Dette er endnu en god grund til, hvorfor du blot skal gøre det.

Hvad med erfaringen?

Ofte hører man, at unge iværksættere in spe ikke tør at springe ud i det, fordi de ikke har de nødvendige erfaringer. Det er dog ikke helt sandt. Alle laver fejl, og hvis du er bange for at lave fejl, så skal du ikke springe ud i livet som iværksætter. I stedet skal du måske tage i praktik i en virksomhed i en kort periode for at finde ud af, hvordan de er bygget op – eksempelvis om de bruger et ERP-system, hvordan de skaffer kunder og så videre.

EFTERLAD ET SVAR