Tøj, sneakers og accessories: Sådan får du råd på studiebudget

0
903

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke sneakers, sko og tasker, der står øverst på indkøbslisten hos studerende. I hvert fald ikke hvis der også skal være råd til andre (og vigtigere) ting, som måske vil gavne dig mere i din hverdag. Du kan dog stadig få råd til pænt tøj, selvom du er på SU. Se her, hvordan du gør.

Det kan som studerende være svært at finde penge til det hele. Især hvis det skal være ting, der ikke bare er praktiske. Måske har du en primær indkomst fra din SU — og måske også en lille sjat penge fra et studiejob.

Dog behøver det ikke at koste det hvide ud af øjnene, når du skal købe tøj, sko og accessories. Du kan sagtens få det hele til at løbe rundt, hvis bare du tænker dig lidt om og går på tilbudsjagt eller shopper på nettet.

Køb sneakers, tøj og accessories på tilbud

Hvis du bestemer dig for, at du udelukkende køber tøj, når der er tilbud, så vil du blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare. Lige nu er det januar, og derfor er det en rigtig god måned at gøre sine investeringer — eksempelvis hos Dr. Adams, der sælger sneakers, tøj og accessories. Her kan du lige nu spare op til 40 procent på udvalgte varer.

Læg et lille beløb til side hver måned, som du kan bruge, når der kommer udsalg. Skriv ned, hvad du mangler, og gå efter det og ikke andet. Så slipper du for at bruge penge på dumme — og ikke så velovervejede — impulskøb, som du alligevel ender med ikke at bruge, når det kommer til stykket.

Hold øje med dit budget

Er det svært at holde styr på dit budget, så begynd at skriv ned, hver gang du køber noget, der ikke indgår i husholdnings- og madbudgettet. På den måde vil du lynhurtigt danne et overblik over, hvor mange penge du rent faktisk brugere på ting, som du ikke helt har brug for.

Du kan også prøve at købe en kalender og skrive i den, hver gang du køber et stykke tøj, eller andet du egentlig ikke har brug for. ‘Hus Forbi’-sælgerne har nogle gode kalendere, hvor du samtidig støtter et godt formål — så gør det heller ikke lige så ondt at gå af med pengene.

EFTERLAD ET SVAR