Tips til afbræk fra studiet

0
500

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I løbet af din studietid vil du blive mødt med rigtig mange valg. Hvor vil du bo henne? Hvordan vil du bedst og med ansvarlig bruge dine penge? Hvilke fag vil du gerne have? Et af dem kommer også til at være: Vil du i praktik i løbet af dit studie?

Rigtig mange studier tilbyder, at man kan tage et halvt år ud af studie for at komme i praktik og opsnuse sig noget praktisk erfaring med sit felt. Rigtig mange vælger at gøre dette, først og fremmest for at komme ud og arbejde med det som man rigtig gerne vil lave lidt hurtigere, men også for at få af afbræk for studier som kan blive meget ensformigt i længden.

Alternativt kan man i løbet af sit studie tage et semester i udlandet på et andet universitet. Det er også en løsning, mange vælger for at få et afbræk i hverdagen og komme lidt væk fra det hele på en anden måde. Mange der har benyttet sig af denne, har sagt, at det har været med til på mange måder at forme dem som mennesker. Det har gjort dem mere åbne for nye kulturer, og man har lært en masse om både sig selv og andre mennesker på sådan en tur.

Du har også en mulighed for at kombinere det bedste fra begge de to ovenstående. Det er nemlig også muligt at tage et praktikophold i udlandet. Det kan dog være svært at finde en lokal virksomhed, der vil have en. Men derfor kan det være smart at finde en dansk virksomhed, der arbejder i udlandet. Det gør f.eks. Save A Heart, som tilbyder, at man inden for mange fagområder og studieretninger kan komme i praktik i udlandet. De har mange eksotiske destinationer, så man har stor mulighed for både at lære noget på det personlige plan og på det faglige plan.

EFTERLAD ET SVAR