Tesla Model 3 anmeldelse

0
595

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er nye betydelige rivaler på vej, men den teknologipakkede Tesla Model 3 er en af de bedste elbiler, der findes

Tesla Model 3 er en af de bedste elbiler, der findes: praktisk, højteknologisk og med stor ydeevne og rækkevidde. Underspillet styling skjuler en sofistikeret elektrisk drivlinje og et ultramoderne interiør, der domineres af en enorm touchscreen.

Model 3 er den billigste bil i Tesla-serien, men den føles ikke langt fra den større Model S, hvad angår kvalitet og praktiske egenskaber. Den er stor nok til, at fire voksne kan rejse komfortabelt; kombineret med en fantastisk raffinement er Model 3 en afslappet bil, som man kan tilbringe tid i. Den er også hurtig – Performance-modellen kan give de fleste superbiler kamp til stregen.

Hvis du ikke lader dig skræmme af mængden af avanceret teknologi, er Tesla Model 3 en af de bedste elbiler, der er til salg i dag. For et par tusinde pund mere end en Kia e-Niro får du et produkt, der føles mere specielt, men en ny bølge af meget konkurrencedygtige rivaler som Hyundai Ioniq 5, Ford Mustang Mach-E og Polestar 2 betyder, at Tesla ikke længere kan hævde at være de facto mester i elbiler. Noget af de vigtigste du skal tage i betragtning når du køber en elbil, er hvordan den skal lades. Her foreslår vi en hjemmeladestation, så du kan oplade din elbil hjemmefra og mens du sover. Du kan finde et stort udvalg af ladestationer hos billigeladestioner.dk. Sammenlign priser og produkter og finde den ladestation, der passer til dit behov.

Om Tesla Model 3

Tesla Model 3 er den mindste og mest prisvenlige bil i den amerikanske producents serie af elbiler og blev kåret som Auto Express 2020 Car of The Year-prisvinder. Den er bygget til at tage kampen op med BMW 3-serie og Mercedes C-klasse, men Tesla har også et øje på BMW i4’s ankomst samt opkomne executive EV’er fra bl.a. Polestar.

Mens den amerikanske bilproducent utvivlsomt har sat det tidlige tempo i udviklingen af elbiler, er selv almindelige producenter som Ford, Hyundai og Kia i gang med at udvikle produkter med potentiale til at vælte Teslas æblekarl. Selv om vores hovedkamp mellem Model 3 og Polestar 2 blev afgjort til fordel for Tesla, gik den samlede dom til Ford, da Model 3 blev sat op mod Mustang Mach-E i en dobbelttest.

Rækkevidde, opladning og batterilevetid

Der tilbydes tre forskellige Model 3-trims, som hver har en anden forventet rækkevidde. Modellen med baghjulstræk er den billigste og har en påstået rækkevidde på 272 miles. Ved at opgradere til Long Range- eller Performance-modellerne øges Model 3’s forventede rækkevidde til 315 miles for Performance-modellen og imponerende 358 miles for Long Range-modellen. Selvfølgelig er denne afstand ikke let at opnå, hvilket vi har fundet ud af i vores langtidstestbil af Long Range Model 3. Model 3 tilbyder flere forskellige muligheder for opladning: Teslas netværk af hurtigopladningsstationer kaldet Superchargers, adaptere til offentlige DC-opladningsstationer, 240- og 120-volts stikkontakter og en opladningsstation til hjemmet.

EFTERLAD ET SVAR