Tag på en SU venlig ferie

0
1511

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er studerende, så er du naturligvis lige som alle andre udmærket godt klar over, at sommerferien er lige om hjørnet, og der er en god sandsynlighed for at du har flere måneder uden undervisning, og dermed masser af tid til at tage på ferie og ud og rejse i de kommende måneder.

Hvis du er som studerende er flest, så er finanserne måske ikke nødvendigvis til de helt store armbevægelser. Du har måske nok den luksus, at kunne rejse uden for den absolutte højsæson i industriferien, men ikke desto mindre koster det mange tusinde kroner at rejse, og på en SU, er det ikke altid at der er til den slags. Derfor kan flere måneders ferie også godt være lang tid at komme igennem, hvis man ikke har et fritidsarbejde, og ikke har økonomi til oplevelser.

Masser af gratis oplevelser derude

Heldigvis findes der masser af muligheder for at holde ferie og få store oplevelser, unden det behøver koste noget, eller i hvert fald kan gøres meget billigt. Noget af det der virkelig vinder frem for tiden, er at komme tættere på naturen, når man holder ferie, og ikke sætte et stort CO2 aftryk ved at flyve eller lignende.

Derfor er det det også blevet mere og mere populært at tage ud i naturen og overnatte, enten i telt eller i shelters, som man efterhånden finder mange steder rundt om i landet og det gode ved dem, er at det er ganske gratis at benytte dem. Der findes også en lang række steder, hvor man slå sit telt op, uden at skulle betale for det.

Det eneste du behøver for at få en fed ferie er stort set et liggeunderlag, en god soveposte og et trangia stormkøkken som dette, så er du klar til at have en fantastisk ferie i nogle dage med nogle gode venner, og det koster ganske få kroner.

Du kan sågar hente an app, så du kan se hvor du kan finde shelters rundt om i landet, hvis du ikke gider være det samme sted flere dage i træk.

EFTERLAD ET SVAR