Tag noter med diktafon

0
1686

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er forskel på hvordan vi bedst lærer, og der er ikke to personer der er helt ens. Nogen har klæbehjerne og husker alt hvad de læser og hører. Langt de fleste af os er dog ikke så heldige, og er nødt til at læse eller høre tingene flere gange.

Der er nok mange der kender det med, at man bliver revet lidt ud af læsestrømmen, fordi man skal stoppe op og tage noter. For nogen hjælper det at få tingene ned på papir eller på skærmen, men for andre kan det være et stort irritationsmoment. Det kan være svært at samle tankerne om det man er i gang med at læse, hvis man hele tiden bliver revet ud af det, fordi man skal skrive noter til noget.

Brug en diktafon som hukommelse

Det kan derfor for rigtig mange være en god ide, at bruge en diktafon til at tage noter med i stedet for at skrive ordene. Ved at bruge en diktafon behøver du ikke slippet tankerne fra bøgerne, men kan bare indtale det vigtige ved at trykke på en knap.

Det vil være nærliggende for mange, at vælge at bruge deres smartphone i stedet for at investere i en diktafon. Funktionsmæssigt er der da heller ikke noget, der står til hindre for dette.

Udover at en smartphone er et uundværligt værktøj for de fleste, så er det dog også en genstand til overspringshandlinger og ikke mindst til at fjerne koncentrationen fordi der lige kommer en meddelelse, en venneanmodning, en snap eller noget helt fjerde.

Bruger du diktafonfuktionen i din telefon, er der derfor en overhængende fare for at du bliver revet endnu mere ud af dine læsestrøm, end hvis du skrev noterne ned på et stykke papir eller på computeren, og så er du lige vidt.

EFTERLAD ET SVAR