Suppler din SU med et job som rengøringsassistent

0
609

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Uanset om man hører til dem som mener, at de studerende får for mange penge i SU, eller om man er en af dem som mener, at de får for lidt, så er der ikke meget tilbage af SU´en, når alle regninger er betalt. De studerende kan derfor med fordel skaffe sig et deltidsjob ved siden af studierne, så de kan få penge til at deltage i alle de sjove og sociale ting. For mange er det lettere sagt end gjort at finde det perfekte studiejob, imens andre har det meget svært ved at få det til at hænge sammen. Men et job som er meget undervurderet som studiejob og giver en ganske fin studenterløber er jobbet som rengøringsassistent. Hvis nedstående lyder fristende, kan man læse mere om et job indenfor erhvervsrengøring her.

Arbejd det antal timer du ønsker

Jobbet som rengøringsassistent er de fleste steder meget fleksibelt, da man ofte kan vælge det antal timer, som man ønsker at arbejde. Så får man tildelt de opgaver som kræver den tid som passer bedst på det antal timer, som man kan arbejde i. Når man læser, så er det jo ikke kun undervisningen som tager tid, men mange steder bør man faktisk bruge mere tid på forberedelsen.

Gode arbejdstider

På mange videregående uddannelser kan man have undervisning i tidsrummet fra 08 til 18, og dette tidsrum gør ikke muligheden for et eventuelt studiejob større. Men jobbet som rengøringsassistent er meget fordelagtigt for studerende, da rengøringsjobs ofte foregår om aftenen, når de ansatte på virksomhederne er taget hjem.

Forskellige opgaver

For mange lyder jobbet som rengøringsassistent måske ikke særligt interessant, men sandheden er, at man får lov til at prøve en helt masse forskellige ting. Der er ikke tale om en opgave som man får, men i stedet mange forskellige opgaver.

 

EFTERLAD ET SVAR