Studieøkonomi: Skru op for varmen, men ned for varmeregningen

0
813

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er budgettet ikke de helt store økonomiske mavepustere, og enhver minimering af husholdningsbudgettet er kærkomment. Varmeregningen er en af de helt store poster, men det er faktisk ikke så svært at minimere den.

Vidste du, at en stor del af den varme, du bruger, er unødvendig? Du kan spare rigtig mange penge på din varmeregning, hvis blot du følger et par simple råd. De er tilmed gratis – så du behøver ikke at investere i sådan et her. Se her, hvordan du skruer ned for varmeregningen, samtidig med at du skruer op for varmen.

Sørg for, at alle rum har samme temperatur

Det kan være fristende at skrue ned for eller helt slukke for varmen i de rum, man ikke bruger – hvis man da er så priviligeret at have sådan et, selvom man er en fattig studerende. Det er imidlertid ikke nogen god idé at skrue ned for temperaturen i det ene rum, da det sætter hjemmets øvrige radiatorer på overarbejde. Sørg derfor for, at temperaturen er den samme i alle husets rum.

Luft kun ud i 10 minutter ad gangen

En af de værste ting, når det bliver koldere udenfor, er, at vores hjem bliver mere indelukkede. Det er ikke at foretrække, og derfor er der mange, der lufter ud. Det er en god idé at gøre minimum én gang om dagen, så længe du sørger for, at det ikke er i mere end 10 minutter ad gangen. Sluk for radiatorerne imens, så de ikke begynder at producere mere varme, fordi der er blevet koldere.

Køb et par gode sutsko

Kropsvarmen forsvinder ud gennem fødderne, og derfor er det en god idé at købe sig et par varme sutsko, man kan have på. Så vil du ikke have lige så meget brug for at skrue op for varmen.

EFTERLAD ET SVAR