Studieliv: 3 tips til at spare penge på mobilabonnementet

0
1602

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være surt at skulle bruge penge, når man er studerende. Især på de månedlige udgifter som buskort, internet og mobilabonnement. Det er dog muligt at mindske udgifterne, hvis man gør lidt for det. I denne artikel vil du få et par gode råd til, hvad du kan gøre for at få lidt mere luft i budgettet. Så kan du bruge pengene på noget, der forsøder tilværelsen lidt.

1. Saml underholdning, taletid og data ét sted

Som studerende har du brug for internet. Der skal også lidt underholdning til engang imellem, så det kan være, at du har en tv-pakke, et abonnement hos HBO, Netflix eller en anden streamingtjeneste.

Har du abonnement hos bare én af ovenstående tjenester, så kan du med fordel samle dem hos et teleselskab, der tilbyder en løsning, hvor det er muligt. Det kunne være Plenti, Telmore eller 3, der alle sammen tilbyder abonnementer med underholdning inkluderet.

2. Køb din mobiltelefon uden abonnement

Det kan i nogle tilfælde være en fordel at købe sin mobiltelefon uden abonnement. Det kræver dog ofte, at man har en god sjat penge til at smide efter den. Til gengæld er det ikke nødvendigt at bekymre sig om den månedlige afbetaling, der godt kan vælte et studiebudget.

Samtidig er du efterfølgende frit stillet til at finde et teleselskab, der har lige præcis det abonnement, der passer til dit abonnement. Der findes mange services, hvor man kan sammenligne de forskellige butikkers priser på mobiltelefoner uden abonnement. Når man køber mobiler uden abonnement, er det en god ide at kigge webshops der er e-mærket. Hvis du er i tvivl kan du finde liste over webshops med e-mærke her.

 

3. Vælg samme udbyder til internet, tv og telefoni

Hvis du både har mobiltelefon, internet og tv-pakke, så kan det være en fordel, hvis du ringer til dit teleselskab for at høre, om de kan give et tilbud på en samlet pakke. Det kræver selvfølgelig, at de tilbyder det.

Ofte vil du kunne få en god pris, hvis du samler det hele under ét tag. Så forhør dig hos din udbyder.

EFTERLAD ET SVAR