Studiekortet kan gøre livet billigere

0
1068

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At være studerende er, som du nok er klar over, sjædent et liv i sus og dus. Danske studerende har det generelt rigtig godt, og man har som dansk studerende både en pæn indtægt i form af SU og muligheden for at tjene penge ved siden af. Alligevel er pengene som regel rimelig små, da der også er mange udgifter forbundet med at være studerende og ikke mindst at være ung.

Der er studie bøger der skal købes, der er husleje der skal betales, mad der skal handles, sociale aktiviter der koster kontingenter, kaffer der skal købes, forsikringer der skal være i orden og meget meget mere.

Der med andre ord rigeligt af udgifter forbundet med at være ung og studerende. Heldigvis er der også en hel del rabatter forbundet med det. Det er eksempelvis billigt at bo til leje, hvis man bor på et kollegie, hvilket man som bekendt kun må som studerende.

Det er også muligt at få gratis a-kasse og lignende, hvis man er studerende, ligesom transport med det offentlige er langt billigere, hvis man er under uddannelse.

Der er også mange steder, hvor mange ikke nødvendigvis husker på muligheden for at opnå rabatter som studerende, men faktisk er der mange steder, hvor er kan være en del penge at spare. Som du kan læse her, kan det eksempelvis være på tandlægebesøget, at du kan spare penge.

Et sted hvor du nok ikke ønsker at spare penge, men ikke desto mindre kan spare en del er på færdselsbøder. Som studerende kan man nemlig rent faktisk få nedsat sine bøder med 50%, så hvis din fod har trykket lidt for hårdt på speederen, er det mulighed for en nedsat bøde, og med de takster der er i dag, kan det godt være mange penge, selvom der er tale om en mindre forseelse – du kan se bødetaksterne her.

Det er naturligvis ikke her du skal spare penge, men det er rart at kende

EFTERLAD ET SVAR