Spar penge ved selv at klare renoveringen når du fraflytter lejligheden

0
690

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man er studerende så er det som om alt er dyrt. Man får kun lige nøjagtigt nok i SU til at have tag over hovedet og at kunne spise hver aften, og det er altså ikke lige let at have et arbejde, når studierne tager det meste af tiden. Det er altså bestemt ikke billigt at en lejlighed som studerende, men det er bestemt heller ikke billigt at flytte fra den igen. Alle lejligheder bliver slidt uanset hvem der bor der, og dette slid skal man sørge for at få rettet op på, når man flytter fra lejligheden igen. Her kan man enten vælge at lade udlejeren om at få håndværkere til at klare arbejdet, eller man kan selv hoppe i arbejdstøjet. Her er det helt klart en fordel hvis man selv er lidt handy, da der bestemt er penge at spare, hvis man selv kan klare de opgaver der nævnes herunder.

Maling af lejligheden

De fleste kan kaste sig ud i at skulle male en lejlighed uden den helt store risiko, man skal bare sørge for at have lagt plastik alle de steder hvor der helst ikke skal komme maling. Når man selv vælger at klare malerarbejdet, er det især vigtigt at man gør arbejdet ordentligt, da udlejeren ellers vil bede en om at gøre det igen eller selv hyre en maler, som man skal betale for. Man kan selvfølgelig også selv finde en maler som er billigere end den som udlejeren benytter sig af. Find din maler her.

Nedslibning og behandling af gulv

Når man har trægulv i en lejlighed, så vil det blive slidt i løbet af den tid man bor i lejligheden. For at sørge for at den nye lejer ikke skal overtage et grimt og slidt gulv, skal gulvet slibes og behandles med en beskyttende olie. Dette er et større arbejde, men hvis man selv kan eller kender en som kan gøre det, vil der være mange SU – penge at spare.

 

EFTERLAD ET SVAR