Sådan får du mere for pengene som studerende på SU

0
734

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende skal man kunne holde mange bolde i luften på én gang. Man får ikke mange penge i SU, hvilket betyder, at man kan være tvunget til at have et studiearbejde ved siden af studiet for at kunne få enderne til at hænge sammen. Oplever du ofte, at du ikke har penge nok til sidst i måneden, så kan det være, at du skal tage et kig på, hvad du bruger dine penge på. Ønsker du at få mere ud af dine penge, så du får mere overskud i hverdagen og måske ikke behøver at arbejde så meget – så kan du her få tips til, hvordan du stadig kan leve det gode liv til trods for, at du er på SU.

Det handler om at være smart

Når man ikke har mange penge i hænderne, handler det om at bruge pengene på en smart måde. På den måde får man nemlig flere ting ud af færre penge, og det er stensikkert noget, som kan give dig luft i budgettet på sigt. Når man sparer lidt hver dag, bliver det i sidste ende til mange penge. Eksempelvis kan du købe billigt tøj, hvis du oplever, at du har brug for nyt. Dansk Outlet forhandler et stort udvalg af tøj i god kvalitet, og du kan hurtigt få opdateret din garderobe – shop her og spar penge.

Køb billige madvarer, lav en madplan og lav altid store portioner ad gangen

Det lyder overvældende, men det er en god idé at lave en madplan for en ude ad gangen. På den måde undgår du at skulle handle flere gange om ugen med småbeløb. Når du har styr på, hvad du skal have handlet, kan du handle ind, så du kan lave store portioner. På den måde får du meget mad for pengene, og du sparer derved en masse penge.

EFTERLAD ET SVAR