Sådan lander du det perfekte studiejob

0
680

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er det nødvendigt, at du holder dig skarp på dit fag, og hvis du har haft et studiejob med faglig relevans, er du langt bedre stillet, når du er færdig og skal ud at finde fuldtidsjob.

Er du i tvivl om, hvordan du lander det perfekte studiejob, så er du ikke alene. Derfor har vi udarbejdet denne guide, som du med fordel kan læse, hvis du vil sikre, at du har de bedste forudsætninger for at få drømmejobbet.

Drop bekymringerne og søg

Det første skridt på vejen til det nye job er, at du søger det. Der er mange, der ikke er sikre på, hvilke jobs de skal søge – og om de overhovedet er kvalificeret til at søge stillingen.

Derfor er det nødvendigt, at du udelukkende kigger på de jobs, der marcher din faglige profil, og som din uddannelse gør dig kvalificeret til. Du skal samtidig ikke tro, at du skal kunne alle de ting, der står listet i jobbeskrivelsen, for at få jobbet.

Har du en nogenlunde fornemmelse af de fleste ting, og er du villig til at lære de resterende ting, så er du nået langt. I det store hele skal du faktisk bare vide noget om det, stillingen går ud på og være villig til at lære. Er der noget, stillingen kræver, som du ikke kan, skal du huske at være ærlig.

Sæt dig ind i virksomheden

Du må aldrig være en skuffelse, når først du er blevet ansat, fordi du har lovet mere, end du kan holde. Det er en god idé at sætte sig ind i det, virksomheden du søger hos, beskæftiger sig med. Søger du eksempelvis hos ASA Tor, så sæt dig ind i CNC-fræsning.

EFTERLAD ET SVAR