Sådan finder du de steder, der har studierabat

0
714

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er der mange udgifter. Der er også mange fordele. Eksempelvis er der mange steder, du kan få studierabat. Men hvordan finder man egentlig de steder, hvor man kan få studierabat?

Det er ikke altid helt til at gennemskue, og nogle steder skilter de ikke med det – og så glemmer man, at man kan skære en del af prisen, hvis man hiver studiekortet frem. Her får du et par gode råd til, hvordan du får studierabat, samt hvilke steder der har nogle gode studierabatter.

Tjek din kommunes hjemmeside

Din kommune har en hjemmeside, og på den er der garanteret en oversigt over, hvor du kan få studierabat henne. Det kan ofte være besværligt at finde på selve kommunernes hjemmeside, så i mange tilfælde vil en Google-søgning være lettere, hvis du skal finde frem til, hvor du kan få studierabat. Prøv bare at skrive navnet på din kommune efterfulgt af ‘studierabat’. Det burde give pote – og der er ofte studierabat på alt fra intimkoncerter til café latte.

Mange netbutikker har studierabat

Der findes rigtig mange netbutikker, der tilbyder studierabat. Her kan det ofte betale sig at handle, frem for de andre butikker, der ikke tilbyder det. Det kan være svært at finde dem, så derfor anbefaler vi, at du sørger for at gemme dem i bogmærke-linjen, så du altid kan huske, hvad de hedder.

Sørg for at spørge i de butikker, du er i

Det er ikke altid, der skiltes med, at der gives rabat til studerende. Her kan det være en fordel, hvis du spørger, for i mange tilfælde er der rabat til studerende – også selvom det ikke står på et stort skilt ude foran.

Især hvis du er på caféer eller andre spisesteder, kan du være heldig, at der er er mange penge at spare, hvis du viser dit studiekort.

EFTERLAD ET SVAR