Sådan får du råd til at rejse, selvom du er studerende

0
1206

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Dét at studere samt rejse er ikke umiddelbart to discipliner, der er nært beslægtet – ikke desto mindre er det rent faktisk muligt at komme ud at rejse, imens du er studerende. Der findes forskellige metoder, som du kan anvende, hvis du også gerne vil have en på opleveren, imens du er student på livets skole. Se her, hvordan du får råd til at realisere dine rejsedrømme.

Det er ikke nødvendigt med rige forældre, en kæmpe børneopsparing eller personer, der vil finansiere din rejse. Det handler om at træffe de rigtige, økonomiske valg, og hvis du gerne vil have råd til at rejse, så skal du spare nogle andre steder.

Prioritér rejserne

Du får ikke råd til at tage ud at rejse, hvis du ikke går efter det. Det skal være et bevidst valg, at du vil spare på eksempelvis byturene, så du ikke bruger alle dine penge her – de skal jo bruges på en rejse i stedet. Måske kan det også være, at du prioriterer den store lejlighed i stedet for at få råd til at tage ud at rejse.

Drop forbrugsgoderne

Der findes ikke noget, der koster flere penge, end hvis du absolut skal have råd til at købe den nyeste iPhone og MacBook, når de udkommer. Det koster mange penge, men det betyder, at du ikke får råd til at komme ud at rejse, fordi du bruger dine penge på andre ting. I stedet kan du tage et lån, som kan hjælpe dig med at få råd til din drømmerejse. Det er dog ikke noget, der er at foretrække, men det kan blive nødvendigt. Det er dog muligt at tage et forbrugslån.

Du kan spare mange penge, hvis du lægger et budget for, hvad du må bruge hver måned. Det kan også være, at du skal lave en madplan. Hvis du har en madplan, så skal du kun købe ind én gang om ugen – medmindre der er noget, der opstår et akut behov for.

EFTERLAD ET SVAR