Sådan bliver du skiguide

0
1305

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvert år rejser mange unge danskerne enten mod nord eller mod Alperne for at leve en hel vinter i skitøj. Jobbet som skiguide er populært hos mange unge, som har lyst til en pause fra studierne.

Jobbet som skiguide gør dig moden

Jobbet som skiguide går ud på at yde den bedst mulige service til skigæsterne på feriedestinationerne, store som små. Gæsterne skal opleve, at du gør en positiv forskel, der gør deres ferieoplevelse endnu bedre. Det kan konkret betyde, at du svarer på alle deres spørgsmål, ofte af praktisk karakter. Du hjælper dem med at finde vej til de forskellige faciliteter, at du involverer dem i diverse aktiviteter, eller at du tager dig tid til at snakke med dem, hvis de har bekymringer. Du vil sikkert komme til at stå med nogle udfordringer, hvor du må tænke kreativt for at løse dem. Der findes ikke en håndbog for skiguider, der kan give dig svaret på alting, så du må opfinde svaret selv. Disse oplevelser vil gøre dig stærkere og mere moden både fagligt og personligt.

Gratis skiferie og venner for livet

Som skiguide bliver du ansat under et rejsebureau, som står for dit ophold og din træning som skiguide. Du kan være af sted i nogle få uger, kun i højsæsonen eller hele vintersæsonen. En arbejdsuge varierer fra 35-65 timer, alt efter hvor travlhed. I højsæsonen skal du ikke regne med at have ret meget fri. Men til gengæld går meget af arbejdstiden med at hygge sig med gæsterne og de øvrige skiguider, fx på afterski eller på ture ud af området. Så du får faktisk løn for at have det sjovt. Når du har fri, kan det være du selv vil tage nogle timer på pisterne, så sørg for at medbringe skitøj hjemmefra. Hos billigsport24.dk kan du købe en skijakke og et par skibukser i en rigtig god kvalitet til billige priser. Du kan vælge mellem et væld af flotte farver og spare helt op til 50 % eller mere på prisen.

EFTERLAD ET SVAR