Retro boligstil med emaljeskilte

0
129

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den mest indbydende bolig er som regel den, der blander mange forskellige designs og detaljer. Indretter du hele dit hjem i samme stil, risikerer du let, at hjemmet kommer til at ligne noget fra et boligkatalog. Boligindretning er ikke nødvendigvis en nem affære. Men den gode nyhed er, at der faktisk ikke skal så meget til for at opfriske boligen. Dertil behøver du langt fra at lænse kontoen for at få råd til at optimere og forny dine hjemlige omgivelser.

Den budgetvenlige boligindretning

Hvis du kun har begrænsede midler til rådighed i forbindelse med din boligindretning, kan du for det første overveje at købe nogle planter, som du kan placere i både soveværelset, i stuen og i ethvert andet af hjemmets rum. De fleste planter kan leve i mange år, og de kan dermed medvirke til en markant forbedring af din boligs indeklima.

Nye tapeter er også et godt bud på en billig men effektiv form for boligindretning. Der findes en lang række forhandlere af tapeter, og i dag tillader nogle af dem dig endda at bruge dine egne fotografier som udgangspunkt for tapeterne. For et alternativt udtryk kan du vælge kun at tapetsere én af et givent rums fire vægge og lade de andre forblive hvidmalede.

Sidst men ikke mindst kan du, hvis du gerne vil spare penge, købe godt ind med plakater og andre ting, som du kan hænge på dine vægge.

Find dine emaljeskilte hos NiceWall

Emaljeskilte er blandt retroentusiasternes foretrukne pyntegenstande. Her på siden finder du et bredt udvalg af emaljeskilte, som alle vil kunne give et friskt pust til dit hjems indretning. Hvor nogle af skiltene prydes af ordsprog og opmuntrende udsagn, er andre dekoreret med sjove motiver eller gammeldags menukort. Der er kort sagt mere end rigeligt at vælge imellem.

EFTERLAD ET SVAR