Ønskeliste til studerende: 3 gaveidéer

0
963

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Følgende indlæg indeholder betalte links.

Julen er lige på trapperne, og det betyder hygge, god mad og julestemning. Men ej at forglemme naturligvis også gaver. Og masser af dem. Som studerende er julen både dyr, men også indbringende, og det er her, du kan få alle de ting, du ikke har råd til at købe på din SU til hverdag. Det gælder derfor om at tænke en smule strategisk i din gaveønsker, så du ikke skal gå et helt år mere og sukke over den dér ting, du ikke kan leve uden. Her i artiklen får du et par gode idéer til, hvad du helt konkret kan ønske dig, så du er klar til, at der igen er 365 dage til, at det igen bliver jul.

Studerende kan også have hobbyer og fritid!

Det er hårdt at studere, og hvis du ovenikøbet har et studiejob ved siden af, ja, så bliver tid hurtigt en mangelvare. Det er dog rigtig sundt at have en hobby eller fritidsbeskæftigelse, der ikke har noget med dit studie at gøre. Det kan være frivilligt arbejde, computerspil eller noget helt tredje. Er du den mere kreative type, eller vil du blot gerne finde denne side af dig selv frem, er det vigtigt, at du har de rigtige forudsætninger og udstyret hertil. Ønsk dig fx en Herman Miller Aeron, der er en komfortabel kontorstol, du kan bruge, uanset om du skal læse, spille på din computer eller tegne. Det er en større gave, men også en stol, der skåner din ryg, og som har flere brugsmuligheder.

Det grønne og ”plant power” er in

Du har måske set nogen af de mange memes og jokes om, at unge mennesker ikke kan få nok planter og grønt i hjemmet. Og selvom at det i et vist omfang selvfølgelig er overdrevet, så er der noget om snakken. De grønne elementer vinder frem igen, og selvom det i en travl hverdag kan være svært at huske at få alle blomsterne og planter vandet, så er gode råd heldigvis ikke dyre. Fx kan sukkulenter, der ikke kræver ret meget pleje, være en oplagt løsning til dig, der har det med at glemme det. Til dette skal du selvfølgelig have et plantestativ, fx fra Ferm Living. Det er stilrent, moderne og inspireret af de nordiske designtrends. Det er med andre ord en oplagt gaveidé til dig, der elsker både det grønne og en nutidig, men tidløs indretningsstil.

Køkkengrej – bliv en Masterchef

Den sidste gaveidé, vi har valgt at tage med i denne omgang, er en klassiker, men denne titel er ikke kommet af sig selv. Nej, rigtig mange studerende drømmer om andet end pasta og kødsovs til hverdag, men har hverken tid, evner, lysten eller udstyret til at bevæge sig ud i nye, kulinariske eventyr. Hvis du gerne vil bryde med fordommen og udvide din smagshorisont, så er julen en oplagt mulighed for at få alle de remedier, der kan hjælpe dig på rejsen. En stavblender er nok det mest klassiske valg, men tag evt. med mor eller far ned til den lokale isenkræmmer.

EFTERLAD ET SVAR