Naturlig hårpleje også muligt for studerende

0
1557

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

På en S.U er der ikke meget ekstra at gøre godt med og derfor må man spare, hvor der spares kan. Det er klart, at sådan noget som økologiske råvarer til madlavning bliver sparet væk, på trods af de gavnlige egenskaber – det er simpelthen for dyrt, sammenlignet med indtægten på en S.U. Omvendt ser det ud, når det kommer til hårplejen, mange tror fejlagtigt, at det koster rigtig mange penge, at holde sit hår sundt, med naturlig hårpleje, sandheden er det stik modsatte.

Selvom rigtig mange butikker sælger økologiske og naturlige shampoos, er disse produkter ofte væsentligt dyrere end almindelige shampoos. Derfor vælger de fleste studerende dem også fra. En fair sag. Men! Vidste du at naturlige olier, kan have præcis de samme egenskaber, som mange af dyre shampoos og olieeliksirer?

For eksempel kan sådan noget som en helt naturlig og organisk mandelolie, gøre en kæmpe forskel for dit hår. En mandelolie koster ca. 40 kr. for 100 ml og du kan bruge olien, som en hårmaske eller som naturlig pleje af både hår og hud. Kombiner dette med en eksempelvis svanemærket shampoo og du har naturlig hårpleje til en måned for under 100 kr. Du kan eksempelvis finde en mandelolie til under 30 kr her, for 100 ml.

Du kan også bruge andre sunde basisolier, til din hårpleje. Du kan med fordel benytte kendte olier som eksempelvis arganolien. Du kan læse meget mere om grønne produkter og miljø her.

 

 

EFTERLAD ET SVAR