Lav et studiehjørne i din bolig

0
1062
skrivebord

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du studerer, siger man at man skal bruge minimum 40 timer om ugen på at studere. Det indebærer både tid på undervisningsstedet, og hjemmestudie. Ofte er man kun 20 timer om ugen på undervisningsstedet, det vil sige at du skal bruge 20 timer på at læse og skrive opgaver derhjemme. Derfor er det vigtigt at du har et ordentligt sted at kunne studere derhjemme. Her kan et lille hjørne specifikt lavet til dit studie være en god ide, da det gør at du kun har studierelaterede ting der, som din bøger, og en computer. 

Skrivebord 

Det kan være et skrivebord i hjørnet af din stue, hvor du har plads til at placere din bærbar, eller hvor du har en stationær computer du kan arbejde på. Sørg for at der er plads til at du kan tage noter i hånden. Sørg også for at have en ordentlig skrivebordslampe, hvis du skulle sidde og arbejde ud på de sene arbejdstimer.  

Kontorstol 

Det er også vigtigt at når du nu bruger så mange timer på at arbejde hjemmefra på studiet, at du så sidder på en ordentlig kontorstol, så du ikke ender med at få ryg og lændesmeter
Derfor kan det godt betale sig at investere i en ergonomisk kontorstol. Du kan også sagtens finde pænt designede kontorstole, hvis du går meget op i at det også ser pænt ud.  

En ordentlig sofa 

Hvis du vælger at læse i din sofa, er det også vigtigt at du har en komfortabel sofa, som også gør at du kan holde ud at læse i en længere periode af gangen.  

Vi håber at disse råd, kan gøre din studietid lidt lettere, og øge din motivation for at lave dit hjemmearbejde, og ikke bare springe over. Så du kan komme igennem dit drømmestudie. 

EFTERLAD ET SVAR