Lækker garderobe til studievenlige priser

0
2046
bamsestøvler

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende kan man nogle gange føle sig udfordret, når man på den ene side gerne vil opdatere og tilføje lækre ting til garderoben men samtidig ikke føler, at pengepungen tillader de vilde indkøb. Her er et par tip til hvordan du får en lækker garderobe og samtidig holder budgettet.

Få styr på basis-varerne

Når man studerer og knap kan få budgettet til at hænge sammen, er der naturligvis ikke mange penge at shoppe for. Du skal derfor sørge for, at du har styr på basis-varerne, altså de ting, du ikke kan leve uden. Det er ting såsom et par sorte bukser, almindelige t-shirts og en varm sweather. Desuden er det vigtigt, at din garderobe er udstyret med ting, der passer til årstiden. Nu er vi gået ind i efterårssæsonen, hvorfor det er smart at købe ting, der ligeledes vil være gavnligt i vintersæsonen. Du skal naturligvis have en varm jakke, handler og en hue. Derudover er mulighederne i forhold til fodtøj mange. Klassikere såsom bamsestøvler er altid et godt køb, fordi de hjælper med at holde dine fødder varme hele dagen.

Suppler med brugt

Det er efterhånden blevet meget moderne at gå i genbrugsbutikker og finde lækre sager til få penge. Det er langt fra yt, som det var engang. Genbrug har mange fordele. Først og fremmest er det rigtig godt for miljøet, når tøj, sko og møbler går i arv, frem for blot at blive smidt ud. Derudover er det ligeledes et kæmpe plus i forhold til din økonomi, fordi det giver dig mulighed for at få fingrene i lækre ting uden at skulle betale en formue for det. Når du vælger at købe nogle af dine ting i genbrug, har det samtidig den fordel, at du kan tillade dig at købe nogle enkelte kvalitetsting fra ny, fordi du har sparet penge ved at købe andet brugt.

EFTERLAD ET SVAR