Kørekort som studerende

0
1459
kørekort som studerende

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er pengene små og det handler om at tænke på hvad pengene bliver brugt til. En udskrivning til kørekort på 10.000 kr er ikke lige det de fleste studerende har allermest har budgetteret med. Dog er studietiden et af de bedste tidspunkter, du kan tage det på, for du har tiden til det og du er langt bedre stillet når du skal ud og søge job efter endt uddannelse.

Tiden er der

Mange studerende er meget fleksible med deres tid. Undervisningen i skolen ligger i dagstimerne og teoriundervisningen til kørekort vil ofte ligge om aftenen, hvor du alligevel har fri, så du behøver ikke tage fri for det. Samtidig har du ikke en familie, du skal tage hensyn til, og på den måde skal du ikke planlægge dig ud af det.

Køretimerne kan du nemt få midt på dagen, og du kan endda udnytte muligheden for at blive transporteret til eller fra din uddannelse. Fordelen ved, at du kan hele dagen er, at du kan få kørekortet hurtigt, og det er ikke dig som sætter en stopper for tidsplanen. Dog skal du sætte tid af til det obligatoriske førstehjælpskursus, som ofte ligger i weekenden.

Arbejdsgivere kræver kørekort

Rigtig mange job kræver et almindeligt kategori kørekort, og der for er der mange arbejdsgivere som kræver dette. Ligeledes har du langt nemmere ved at komme til og fra job, hvis du har kørekort. Vi alle ved at job til nyuddannede ikke hænger på trænerne, så du kan derfor være nødsaget til at søge uden for den by som du bor i – måske endda til en helt anden landsdel. Her har du virkelig en stor fordel, hvis du har mulighed for at køre i bil, så du ikke er afhængig af tog og busser. Selv om udgiften til bil kan virke voldsom som nyuddannet, skal du tænke på alle de fradrag der følger med ved at køre længere distancer til og fra arbejde.

 

EFTERLAD ET SVAR