Køb flere sammen og spar

0
762

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke billigt at være studerende, samtidig er indtægterne som regel i den lave ende, hvilket kan gøre det svært at få økonomien til at hænge sammen. Derfor er der også mange studerende der leder efter måder til, hvordan de kan spare penge i dagligdagen, og det er der mange muligheder for.

En af de store poster på mange budgetter er dagligvarer og generelle indkøb. En af de sikreste måder at bruge alt for mange penge, er ved at handle hver dag. Når man handler hver dag frem for at disponere lidt bedre over sine indkøb, er det ikke unormalt, at man bruger mellem 30 og 40% mere end hvis man planlægger sine indkøb.

Hvis man går efter storkøb, hvor man får en masse kød, kan man spare mange penge. Problemet er tit, at hvis man er alene eller to, og ikke lige har en kummefryser, kan det være svært at nå at spise det hele, og derfor ender man tit med at måtte smide noget ud.

Hvis man derimod er flere der går sammen, det kan være i ejendommen at man går sammen hvis man bor i lejlighed, eller det kan være på kollegiet, eller måske bare sammen med venner. Hvis man laver madplaner for en uge eller i hvert fald 4-5 dage af gangen, kan man spare mange penge, både ved at handle til flere dage, men også ved at kunne gå efter alle storkøb.

Er man ude efter gode bøffer, kan det eksempelvis godt betale sig købe en stor steg (som disse). Denne kan man stege til bøffer og selv bestemme størrelsen på disse. Dette er ofte langt billigere, end at købe bøfferne udskåret. Generelt er kød noget af det, hvor man kan spare absolut flest penge, hvis man køber store mængder. Så har I mulighed for det, så gå sammen og køb kød i kilovis og spar mange hunderede kroner.

 

EFTERLAD ET SVAR