Iværksætter og studerende? Her kan du få gratis hjælp

0
648

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Iværksætteri er et af de helt store buzz-ord for tiden, og rigtig mange vælger at starte deres egen forretning. Som studerende har du en fordel, fordi du ikke er økonomisk afhængig af din virksomhed. Det betyder, at du har mere råderum til at lære og tage chancer.

Men hvordan får du det hele til at løbe rundt? Som studerende har du typisk ikke den største lejlighed, og det er måske heller ikke de mest inspirerende omgivelser. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du er på udkig efter et kontor. Her får du et par gode råd til, hvor du kan få gratis hjælp som ung, studerende iværksætter.

Mangler du et kontorlokale?

Hvis du mangler et kontorlokale, og du studerer på universitetet, så tilbyder de fleste danske universiteter faktisk at stille mødelokaler til rådighed. Samtidig kan du gøre brug af dit uddannelsessted, hvis du mangler et sted, hvor du kan drive din virksomhed. De fleste fakulteter vil hellere end gerne hjælpe, hvis du tager fat i de rigtige personer.

Få gratis rådgivning omkring iværksætteri

Ofte kan du komme langt, hvis du deltager i gratis kurser og så videre. Hør din kommune, om de afholder nogle arrangementer for iværksættere. Her vil du ofte komme langt, og i mange kommuner tilbyder de lige frem, at du kan få gratis rådgivning, hvis du enten driver eller overvejer at starte din egen virksomhed.

Meld dig ind i et iværksætter-netværk

Der er mange, der ikke ved det, men i de fleste byer findes der iværksætter-netværk, du kan melde dig ind i. På den måde har du mulighed for at sparre med andre ligesindede, som måske har begået fejl, du kan lære af – og samtidig har du mulighed for at dele ud af din erfaring som iværksætter, hvilket kan give dig et godt netværk, du kan få brug for i forbindelse med din forretning.

EFTERLAD ET SVAR