Hvor meget kan man egentlig spare i studierabat?

0
1218

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er studerende, kender du uden tvivl til studierabatter, hvor der kan være rigtig mange penge at spare ved at vise dit studiekort udvalgte steder. Det er dog bestemt ikke lige meget, hvor du bruger kortet, for det kan være meget forskelligt, hvor store rabatterne er fra sted til sted.

Standard rabatten er rigtig mange steder på 10%, hvilket typisk gør sig gældende for alt fra studiebøger, til frisører, caféer og meget andet.

Der er dog, som økonomisk bevidst studerende, ikke nogen grund til at tage til takke med 10%, hvis det er muligt at få en højere sats, pg det er bestemt heller ikke umuligt at finde konkurrerende virksomheder der tilbyder 15%, og selvom 5% ikke lyder af meget, så kan det faktisk hurtigt blive en del, når man lægger det sammen.

Tandcity, der er en tandlæge i København, er eksempelvis blandt dem, der tilbyder 15% i stedet for 10%, hvilket betyder, at man hurtigt kan spare lidt penge på tandbehandlinger og undersøgelser, ved at smutte derind i stedet for et sted, der kun giver 10%, for slet ikke at snakke om dem, der slet ikke giver rabat.

Politiken har samlet en oversigt over en masse steder i København, hvor man kan spare penge som studerende, den kan du se her

DEL
Næste artikelBrug for tilskud til moderigtig tøj?

EFTERLAD ET SVAR