Hold din studiebolig ved lige

0
372

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom det kan virke som spild af tid at sørge for at ens studiebolig er i top stand fordi man kun skal bo der nogle år inden man forhåbentligt skal finde sig en lejlighed eller et hus i bedre stand, så kan det faktisk give god mening at passe på sin studiebolig og også sørge for at foretage de nødvendige renoveringer på den for at holde den i top stand.

For det første kan du risikere at miste dit indskud hvis du ikke vedligeholder standen i din studiebolig. Det kan potentielt være mange penge da udlejere kan tage op til 3 gange huslejen i depositum. Det kan være gode penge at tage med videre men dem kan du risikere at miste fuldstændig hvis du ikke passer på din bolig. Nogle vil altid tage en smule for at få lejligheden i top stand igen inden den næste lejer kommer, men hvis du laver lidt små renoveringer for at gøre lejligheden bedre, kan det være du får lov til at beholde det meste af det.

Derudover så er din studiebolig et sted du potentielt skal bo i mange år. Hvis du tager en lang universitetsuddannelse, er det op til fem år du skal bo i den lejlighed. Derfor kan det godt være træls at bo i en lejlighed der ikke er top stand. Men det kan du jo så selv være med til at gøre noget ved

Hvis du begynder på at renovere småting i din lejlighed og pludselig finder det meget interessant. Så husk altid at have dialog med din udlejere omkring hvor meget du må lave for dem og hvad de vil være med til. Derudover skal du huske at hvis du spiller ved elinstallationer eller vvs installationer, så skal du have fat i en uddannet elektriker eller VVS’er. Bor du i Odense er det nemt at få kontakt til en god VVSer i Odense.

EFTERLAD ET SVAR