Guide: 3 gode telefoner til studiebudgettet

0
798

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende kniber det ofte med pengene. Der skal være råd til husleje, mad og fornøjelse. Det er også nødvendigt, at du har en computer. I hvert fald hvis du skal skrive længere opgaver. Mobilen er også nødvendig, men lige som med computeren, er det ikke altid lige nemt at få råd til den nyeste iPhone og MacBook, som er danskernes generelle favoritter.

Derfor har vi samlet tre billige telefoner, som egner sig godt til de studerende. Fælles for dem er, at de kan, det de skal kunne, men samtidig er billige — og så ser de heller ikke helt dumme ud, hvilket også tæller en del; designet.

1. Huawei P9 Lite

Med P9 Lite har Huawei skabt en stærk mobil — og en fremragende efterfølger til sidste års P8 Lite, der også var et hit blandt forbrugerne. Designet på videreudviklingen, P9 Lite, er dog væsentligt lækrere, ydelsen er fremragende til prisen og batteriet er stærkt og holder længe. Kan kun anbefales. Kameraet trækker dog en smule ned, men ikke mere, end det kan forventes af en mobiltelefon i mellemklassen.

2. Samsung Galaxy A3 (2016-udgaven)

Samsungs første A3-model var vi ikke begejstrede, men de er i dén grad kommet efter den. Den første model havde ikke tilstrækkeligt med hardware til at kunne køre alle de store funktioner gnidningsfrit.

Telefonen har et flot finish og et design, der ser ud af meget mere end de 2000 kr., mobilen koster. Skærmen er af Gorilla Glas 4, og den er 4,7 tommer.

3. LG Nexus 5X

Et mobilbudget på 2000 kr. er ikke urealistisk, hvis du vil have en god mobiltelefon, der kan holde til lidt af hvert — og kan holde noget tid ud i fremtiden, så kan du roligt smide pengene efter Nexus 5X, der er udviklet i samarbejde med Google. Det er dem, der varetager al softwareudviklingen. Kort sagt betyder det, at du altid har den nyeste udgave af Android.

Anvend altid sites, der tilbyder prissammenligning af smartphones uden mobilabonnement, når du skal købe ny mobil. Det vil kunne betale sig.

EFTERLAD ET SVAR