Gode råd til at male studieboligen

0
1386

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man er kommet ind på en uddannelse, er der mange unge som enten vælger eller bliver nødt til at flytte ind i sin egen lejlighed. Med denne flytning følger en masse ansvar og en masse nye opgaver, som man skal klare. Ofte er lejligheden malet i forvejen, når man flytter ind, og mange steder er det heller ikke tilladt at male væggene over med en anden farve eller putte tapet på dem. Men hvis man maler væggene i den tilladte farve, så kan man beholde den friske fornemmelse som en nymalet lejlighed giver. Man skal desuden altid aflevere lejligheden nymalet, når man flytter fra den, så lidt malerarbejde skal man klare. Det kan dog ofte både være en træls og dyr omgang, så herunder finder du tre gode råd til at få malerarbejdet gjort ordentligt.

Gør rent før du går i gang

Selvom man måske synes, at malerarbejdet i sig selv er hårdt nok, så er det faktisk vigtigt, at man gør væggene ordentligt rent, inden man går i gang. Der kan sidde meget snavs på væggene, og hvis man maler det over, kan man ende med misfarvninger og små buler på væggene, hvilket ikke ser godt ud.

Dæk overfladerne af

Uanset hvor forsigtig man er, så kommer man til at dryppe og male ud over det ønskede område. Så hvis man ikke ønsker hvide pletter overalt på gulvet og på møblerne, så er det vigtigt, at dækker alle overflader over med plastik eller et andet malertæt materiale.

Spørg til råds hos en maler

Et stykke malerarbejde synes måske meget nemmere inden man går i gang, end det rent faktisk er. Der skal tages højde for mange ting, og det kræver flere overvejelser, end man lige tror. Så inden man går i gang, kan man passende spørge sig til råds hos en maler, så man er sikker på, at man har den rigtige maling. Find mere hjælp til maling indendørs her.

EFTERLAD ET SVAR