Ferie på studiebudget: Sådan får du råd til en efterårsferie, der ikke sprænger budgettet

0
769

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende er der ikke meget at ruffe med. Det betyder, at det kan være svært at få råd til alle de ting, der er lidt spændende – som eksempelvis at afholde en fed efterårsferie med sine venner og veninder. Men der er altså hjælp at hente, og her får du et par gode råd til, hvordan du sparer penge, samtidig med at du har det sjovt.

1: Gå sammen i grupper

Jo flere I tager afsted på ferie, des billigere bliver det. Derfor bør du finde nogle andre, der også gerne vil på ferie, selvom det er lidt trægt med budgettet. Det kunne meget vel være dine øvrige studerende. Spørg dem, om de vil med på en ferie. Eventuelt i sommerhus, der ikke koster så meget, hvis I finder et, hvor der er plads til mange.

2: Lej via Airbnb

Hvis I gerne vil finde noget billigt, så er Airbnb et rigtig godt sted at starte. Som studerende har I desuden ofte lidt længere ferie, hvorfor I passende kan finde et tidspunkt, der ikke ligger i samme periode, som eksempelvis folkeskolerne har efterårsferie. Her vil der være mange penge at spare – især hvis I lejer gennem Airbnb.

3: Det er ikke for koldt at sove ude

Der er rig mulighed for at overnatte i den danske natur. Den eneste hage er, at man ikke må sætte telte op, og derfor er det en god idé, hvis I forbereder jer på, at det hurtigt kan blive koldt. Er det tilfældet, er det vigtigt, at I tænder et bål og sørger for, at de soveposer I har, er nogle, der kan holde til kulden, så der ikke bliver alt for koldt. Det er en fed måde at være på ferie på, og det er sådan lidt ‘back to the roots’.

4: Nøjes med én weekend

Én weekend er billigere end en uge, og derfor kan det være en god idé at undersøge, hvorvidt der er mulighed for, at I bare tager afsted i en weekend. Der er mange fede steder, hvor man kan tage på weekendophold. Eksempelvis på Hindsgavl, der ligger nær Middelfart på vores allesammens yndlings-ø: Fyn.

EFTERLAD ET SVAR