Er Oister billigst til prisen?

0
963

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At være studerende er en skøn tid for det fleste, og noget man husker tilbage på med glæde, også selvom det er hårdt arbejde. En ting der dog også er ved at være studerende, er at man skal vænne sig til, at indtægterne sjældent er store, og at man ofte ikke har mange penge at gøre godt med i hverdagen.

De fleste studerende vil derfor også gerne have alting så billigt som muligt, dette gælder alt fra maden til telefon abonnementer. Der er også mange teleselskaber der går benhårdt efter at være de billigste på markedet. Et af de selskaber er Oister, hvor man for under 100 kroner om måneden kan få fri tale og op til 15 GB data – Oister er da heller ikke bange for selv at sige at de er bedst til prisen. Men prøv selv at tjek priser på mobilabonnement ved Oister her

Mere end bare telefoni

Ofte er det ikke kun i telefoni at man skal sammenligne priserne på, men i høj grad de andre muligheder der er besparelser. Eksempelvis har Telmore et abonnement, hvor der følger streamingtjenester og lignende med, og her har Oister en række andre fordele, som kan være værd at gøre brug af.

Man kan eksempelvis spare penge på fitness, rejser, restauranter og lignende gennem rabataftaler, som Oister har lavet med forskellige virksomheder. Det betyder, at man kan få en række rabatter, som man måske slet ikke var klar over, blot ved at købe gennem mobilselskaber, og det kan rent faktisk købe op i mange penge. Så selvom Oister siger, at de er bedst til prisen på abonnementet, kan det være sund fornuft at tjekke om der kan være penge at hente andre steder, end lige på de mange minutters taletid og gigabyte data.

Generelt er det en god ide at tjekke sit teleskab for sådanne aftaler, uanset hvem det så måtte være. Lav en simpel google søgning på “rabataftale + dit selskab” og se hvad der dukker frem, der kan være mange penge at hente.

 

 

EFTERLAD ET SVAR