Det skal du huske, når du skal til fest på studiejobbet

0
1408

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Flere studerende kommer i arbejde, inden de er færdige med at studere. Det er sunde tal, og det skulle gerne fortsætte denne vej. Det kræver dog, at du ved, hvordan du skal opføre dig til det næste firmaarrangement. Her får ud et par gode råd, som du kan følge, hvis du gerne vil være sikker på, at du også har et arbejde, når du kommer hjem fra firmafest med studiejobbet.

Hold igen med drikkeriet

De fleste skandaler sker, når man ikke opfører sig, som man burde. Og når man ikke opfører sig anstændigt, er det ofte fordi, man har drukket en smule for meget – og derfor er det altså en rigtig god idé, hvis du holder en smule igen med alkoholen.

En god tommelfingerregel er at holde dig en smule tilbage i forhold til dine kollegaer. Når de er godt beduggede, kan du selv fortsætte med at drikke lidt mere, så der ikke er så mange, der lægger mærke til, hvis du har fået lidt for meget indenbords og måske kommer til at sige noget dumt.

Lad være med at lægge an på kollegaerne

Der er ikke noget, der er mere pinligt, end at skulle se sin kollega i øjnene efter en kåd julefrokost, hvor man kom til at pille lidt for meget på de forbudte steder. Derfor bør du altid holde dig fra at forsøge på nogle som helst former for udskejelser med dine kollegaer.

Hvis der virkelig er noget mellem jer, så ved du det i forvejen, men ellers så skal du sikre dig, at du holder igen – for hvis det er et one night stand, du er ude efter, bør det så absolut ikke være med din kollega. Det kommer der ikke noget godt ud af – overhovedet.

EFTERLAD ET SVAR