Det kan være en god ide at melde sig ind i et vikarbureau efter sit studie

0
563
Tjen lidt ekstra med et job inden for telemarketing

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom studietiden kan være rar i det man har en masse fleksibilitet i hvordan man vil tilrettelægge sin hver dag og på hvilke tidspunkter af dagen det er man ønsker at læse sit pensum eller løse sine opgaver, men stadig ser langt de fleste studerende frem til den dag de er færdige med læsning og opgaver og kan komme ud på arbejdsmarkedet og få sit et rigtigt arbejde.

 

Dog kan det være rigtig svært for mange nye færdiguddannet at finde et arbejde. I første omgang vil rigtig mange jo helst gerne have et arbejde hvor de kan anvende deres uddannelse til det maksimale, men mange må efterhånden tage til takke med noget der blot har noget relevans for det man har læst.

 

Derfor kan det være smart at man som færdiguddannet benytter sig af et vikarbureau. Et vikarbureau har et stort netværk af virksomheder som de kan sætte dig i forbindelse med. Derfor har du nu en langt større mulighed for at finde et arbejde der passer til din profil.

 

Samtidig har du med et vikarbureau muligheden for at tage andre jobs end dem der er lige inden for dit felt. Det viser et stort gå på mod at tage flere jobs selvom det måske ikke passer til din uddannelse mens du leder frem for at sidde derhjemme og modtage dagpenge eller kontakthjælp.

 

Hos de fleste vikarbureauer har du muligheden for at uploade dit CV og opsætte en jobalarm, på den måde får du daglige mails når der ligge virksomheder klar som passer de kriterier du har opsat. Men mit dit CV i databasen har en virksomhed også mulighed for at kontakte dig, hvis de gerne vil have dig til en samtale på grund af dine kompetencer.

EFTERLAD ET SVAR