Derfor skal du få hjælp til at læse korrektur på din opgave

0
899
Billig korrektur

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vinteren er over os, og det betyder for de studerendes vedkommende, at eksamensperioden nærmer sig. Hvis dine eksamener primært er skriftlige, kan du med fordel læse med her, hvor der kommer et par fifs til, hvorfor du med fordel kan få hjælp til korrekturlæsningen.

Man ser sig hurtigt blind

Den primære årsag til, at det er en god idé at få andre til at læse korrektur på din opgave er, at du ofte har brugt meget lang tid på at skrive den og er så godt inde i indholdet, at du nærmest kan sætningerne udenad. Det betyder samtidig, at det er svært at finde sine egne fejl. Et par friske øjne er altid en god idé, fordi man ikke på samme måde render over sætningerne, fordi det hele er ny læsning.

Nemt og billigt

Den anden grund til, at det er en god idé at få nogle eksterne til at gennemlæse din opgave er, at det er nemt og billigt. Det er nemt, fordi du sparer en masse tid, som du kan bruge på at gøre opgaven endnu bedre eller lave noget andet. Samtidig er det langt billigere end de fleste går og regner med. Du får utroligt meget ud af det, og får derfor meget for pengene. Du skal samtidig tænke på effekten over længere tid, fordi en god korrekturlæsning ofte hjælper dig med at få en bedre karakter. Læs mere om billig korrektur her.

Vigtigt at koble af i eksamensperioden

Eksamensperioden er ofte stressende, fordi det kræver en masse forberedelse, og det er sjældent, at du får lov til at slippe med en enkelt. Du bruger meget tid på at læse pensum op og skrive opgaven, og hvis du derudover også skal i gang med korrekturlæsning, bliver du ofte presset. Netop derfor kan du bruge hjælp til korrekturlæsningen som en sikkerhed for, at du når at slappe lidt af imellem de forskellige eksaminer.

EFTERLAD ET SVAR