De sværeste studier at gennemføre i Danmark

0
17134

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes et hav af uddannelser man kan tage på de danske uddannelses institutioner. Der vil selvfølgelig være en svingende sværhedsgrad, på alle uddannelserne, men det betyder ikke at alle er lige gode. Derfor har vi valgt at lave en guide hvor du kan se de sværeste uddannelser og de muligheder du får med dem. Nogle uddannelser er meget tidskrævende, og du kan egentligt ende med at studere i lang tid, uden at få noget job når du er færdig.

Ingeniør

Man må sige at ingeniørene er eftertragtede folk lige for tiden. Vi hører historier, om firmaer der forsøger at headhunte studerende allerede imens de er igang med deres studier. Man skal ikke se sig om mange gange, før der står et hav af højtbetalende jobmuligheder lige om hjørnet.

Ingeniør uddannelsen er ikke nemt, det kan tage mange år afhængig af den vej du vælger. Til gengæld er ingeniøruddannelsen så svær, at det er en af de uddannelser med højest frafaldsprocent. Frafaldene skyldes ofte, at studerende er stressede og syntes uddannelsen er for svær.

Økonom

Økonom uddannelsen på Københavns universitet har ofte været det studie folk har sat i forbindelse med “sværeste studie i Danmark”. Studiet har dog også en frafladsprocent på 60pct. Hvilket også skyldes den prestige studiet har fået pga sværhedsgraden. Unge har ofte gerne ville tage uddannelsen for at få prestigen, hvor de senere har fundet ud af, det måske ikke var noget for dem.

Skulle man være en af dem der overlever den høje frafaldsprocent, så er der stadig gode jobmuligheder på den anden side af eksamen. Man ha rmulighed for både ansættelse som offentlig og privat.

Jurist

Jurist anses ofte som en af de svære uddannelser pga. længden, man skal studere i op til 8 år, før man endelig kan kalde sig advokat. Fordelen ved studiet, er at man har mulighed for at vælge mange grene, ligesom blandt andet forsvarsadvokaterne fra stage har gjort.

Ulempen ved juristuddannelsen er helt klart længden, men heldigvis så er der også mange jobs på den anden side af den endelige eksamen.

EFTERLAD ET SVAR