Brug dit SU-lån til at starte en investering

0
404
Spar penge på din studiebolig

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan virke usammenhængende, når du er vant til at leve af spaghetti med ketchup og spare, hvor du kan. Alligevel er det en god idé at begynde at investere, når du er på SU. Se her, hvorfor.

De penge, du får, når du er på SU, rækker ikke langt. Til gengæld har du adgang til et utroligt attraktivt lån, som du kan gøre brug af, når du skal investere i aktier. Du løber en lille risiko, fordi lånet ikke koster meget at afdrage på, og fordi du har stor sandsynlighed for at tjene mere, end du skal betale i renter, når du investerer dine penge.

Renten på SU-lånet er kun på omkring 4 procent, hvilket betyder, at du får et utroligt attraktivt lån. Du bør dog ikke låne til forbrug, men i stedet finde dig et studiejob ved siden af dine lektioner. Det giver dig mulighed for at låne penge af staten, som du efterfølgende kan investere i aktier. Du får altså mere du af dine penge, når du investerer dem.

Investering af dit SU-lån

Det kan virke tåbeligt at låne penge for at investere dem. Ikke desto mindre er det en god idé, hvis du tager dine forholdsregler. Du får aldrig adgang til et lån, der er så billigt igen, hvorfor det er en fornuftig løsning. 

Samtidig vil du have flere penge mellem hænderne, når du engang har behov for at købe en bolig. Hvis du investerer fornuftigt, ender du med at have et overskud, som du kan bruge ude i fremtiden. Husk på, at en god økonomi allerede starter, når du er ung og studerende.

Sådan investerer du dit SU-lån

Du har mange muligheder for at investere dine penge. Den nemmeste måde at komme i gang på, er ved at gøre brug af en platform som Nordnet.dk, hvor du nemt kan oprette en konto, overføre penge og foretage dine investeringer.

 

EFTERLAD ET SVAR