Brug din smartphone til at holde styr på noter

0
754

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er rigtig mange ting, du kan bruge din smartphone til. Også i forbindelse med studiet. Blandt andet kan du bruge den som en notesbog, så du kan holde styr på alle de ting, du render rundt og glemmer, fordi du ikke skriver dem ned. Det er rigtig smart, og det er derfor noget, vi anbefaler på det kraftigste, hvis du ikke gør det i forvejen.

Er du typen, der ofte glemmer ting, fordi du ikke har skrevet dem i din kalender, så er det en god idé, hvis du anvender et noteprogram. Men hvilke er der egentlig på markedet? Der er rigtig mange, men vi har selvfølgelig været hjælpsomme og skelnet skidt fra kanel, så du slipper for at kæmpe dig igennem de dårlige for at finde frem til de gode. Det kræver selvfølgelig, at du har en god telefon — se test og anmeldelser af smartphones her.

1. Evernote

Evernote er det bedste noteprogram, du kan få til din telefon. Det er også et af de mest udbredte, og derfor er det lige netop Evernote, der topper listen over de apps, der er bedst til at holde styr på aftaler, tanker, idéer og helt almindelige noter.

2. OneNote

Med One Note får du et en god og fyldestgørende app, der kan anvendes, hvis du har brug for et godt noteprogram. Faktisk er det en tand mere avanceret end Evernote, men det er faktisk ikke altid, at dette er en fordel — det kan også blive for avanceret. Dog fås denne app ikke til iPhone, hvorfor den ikke får en delt førsteplads sammen med Evernote.

3. Material Notes

Endnu en god note-app, der dog ikke er helt lige så god som Evernote, men den fungerer helt fantastisk til dét, den skal; at kunne skrive noter samt planlægge sin tid. Det fungerer godt, og der er en widget, der gør det muligt for dig at eksportere dine noter, hvis du skulle få brug for dette.

 

EFTERLAD ET SVAR