3 tips til at finde den perfekte studiebolig

0
430

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du blevet optaget på dit drømmestudie, og vil du gerne flytte hjemmefra inden studiestart? Så skal du på jagt efter en studiebolig. Du kan med fordel læse med videre, hvis du har brug for et par gode råd til, hvordan du finder den perfekte studiebolig.

Gør jagten overskuelig ved at sortere i udvalget

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at danne et overblik over det store udvalg af studieboliger på markedet. Heldigvis kan du gøre jagten nemmere og ikke mindst mere overskuelig ved at filtrere og sortere i udvalget.

Disse faktorer kan du blandt andet filtrere ud fra:

  • Dine behov – ønsker du for eksempel en 1-værelses, 2-værelses, eller en lejlighed du kan dele med en roomie?

  • Dit budget – husk at du i nogle tilfælde kan få boligstøtte.

  • Hvor tæt på studiet skal studieboligen være beliggende?

Gør studieboligen unik med gør-det-selv-projekter

En studiebolig måler som regel ikke mange kvadratkilometer. Når du kigger på studiebolig, skal du derfor tage højde for, at du selv skal sætte dit eget personlige præg på indretningen, når du flytter ind. Har du brug for inspiration til gør-det-selv-projekter, der kan pifte din studiebolig op? Så tag et kig på nogle af de mange artikler på bygoghus.dk.

Gå efter et gulv, der er slidstærkt og stilrigt

Det er en god idé at gå efter en studiebolig, der er let at vedligeholde. Det kan du sikre ved at gå efter et gulv af skinnende epoxy, der er holdbart og samtidigt stilrigt. Udover at det gør rengøringen til en leg, så kan du også holde fest i ny og næ uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt gulvet kan holde til det.

Vil du gerne vide mere om epoxygulv pris? Så kan du med fordel hente tilbud hos nogle forskellige firmaer for at få et realistisk billede af prisniveauet på det moderne og praktiske gulv.

EFTERLAD ET SVAR