3 partytricks til din lejlighed, som ingen andre har

0
1494
Fest

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som studerende finder man hurtigt ud af, at der skal prioriteres benhårdt, hvis der skal være plads til både byture og mad. Mange er nødt til at sige nej, når vennerne tager i byen, fordi der simpelthen ikke er råd til at betale indgang, garderobe og dyre drinks.

Derfor holder mange studerende fester derhjemme, og det er på mange måder en god idé. Man bliver ikke væk fra hinanden eller risikerer at blive blandet ind i slagsmål, og så er det tit hyggeligere – og langt billigere. Den type fester kan dog også blive lidt ensformige, så her giver vi dig tre tips til de bedste ”partytricks”, du kan diske op med til næste fest.

Vild med karaoke? Find dit gamle Singstar frem!

Mange studerende lever i et konstant nostalgitrip, hvor Disney, MGP og Singstar ofte (!) bliver nævnt som nogle af deres absolutte yndlingsting. Så hvorfor ikke bringe det tilbage?

Disney og MGP-sange bliver I næsten med garanti bombarderet med i byen, så glem dem for en enkelt aften. Find i stedet dit gamle Singstar-udstyr frem, og se dine venner blive 12 år igen. Vi garanterer for en sjov og mindeværdig aften!

Throwback til de ubekymrede dage i fritidsordningen

Et andet stensikkert partytrick er at investere i et fodboldbord, som du kan købe mange steder på nettet. Der er ingen mennesker, der ikke elsker bordfoldbold. Der er en grund til, at fodboldborde har indtaget næsten alle barer, kantiner og pauserum rundt om i landet – det er en sikker vinder og en garant for hygge. Og helt ærligt: Har du ikke altid drømt om at bo som Chandler og Joey?

Skab klubstemning med farvet lys

Et af de største problemer med privatfester er, at det nogle gange er svært at få dit almindelige stuelys til at ramme den helt rigtige stemning til en fest. Heldigvis kan du meget billigt købe enten farvede lyskæder eller almindelige pærer, som kan skifte farve. De koster næsten ingenting, men de gør en verden til forskel til din fest.

EFTERLAD ET SVAR